Keanu Reeves, Tilda Swinton’ı John Wick 3’te İstiyor

28.09.2017 18:22
Keanu Reeves, Tilda Swinton’ı John Wick 3’te İstiyor

Karizmatik bir tetikçiyi oynadığı iki John Wick filmiyle büyük beğeni toplayan Kanadalı aktör Keanu Reeves, daha önce birlikte çalıştığı aktris Tilda Swinton’la yeniden bir araya gelmek istiyor. 

53 yaşındaki Hollywood yıldızının yine başrolünde olacağı John Wick 3 için çalışmalar başladı. İlki 2014 yılında vizyona giren ve büyük beğeni toplayarak dünya çapında 88,8 milyon dolar gişe hasılatı elde eden filmin bu yılki devam halkası John Wick: Chapter 2 de umutları boşa çıkarmamış, ilk filmin gişesini ikiye katlayarak 171,5 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. 

CBR’ın haberine göre, 2005 yapımı Constantine ve Thumbsucker filmlerinde Tilda Swinton ile birlikte çalıştığı için kendisini şanslı hissettiğini söyleyen Reeves, 56 yaşındaki İngiliz aktristen üçüncü John Wick filmine katılmasını istediğini ve kendisinin de bu fikre tamamen açık olduğunu kaydetti. 

Keanu Reeves, Swinton hakkında, “Onunla dünyanın değişik yerlerinde zaman zaman karşılaşıyorum. O, olağanüstü bir kişi ve oyuncu” yorumunu yaptı.

Reeves’in bu isteğini yapımcılar gerçekleştirebilecek mi, yakında öğreneceğiz. Merakla beklenen John Wick: Chapter 3, 17 Mayıs 2019’da gösterime girecek.