Underworld Film Serisinin Dizisi Geliyor

26.09.2017 14:36
Underworld Film Serisinin Dizisi Geliyor

Karanlıklar Ülkesi (Underworld) hayranlarına müjdeli haber: 2003’ten beri beş filmi çekilen serinin arkasındaki isim Len Wiseman ve sahibi olduğu Sketch Films, bu uzun soluklu korku ve aksiyonu dizi haline getiriyor. 

ComingSoon.net’in haberine göre, ilk iki filmde yazar ve yönetmen, sonraki üç filmdeyse yapımcı olarak yer alan Wiseman, "Yapım aşamasındaki dizi, şu ana kadar çekilen filmlerden büyük oranda ayrılacak. Daha fazla yetişkinlere yönelik olacağını söylemek istemiyorum. Ancak tonunda ve karakterlerinde kesinlikle daha az çizgi roman etkisi görülecek” ifadelerini kullandı. 

Len Wiseman’ın baş yapımcı olarak görev alacağı dizi projesinin yapımcı ayağındaki diğer isimler ise filmlerde de imzası bulunan Lakeshore Entertaintment şirketinden Tom Rosenberg, Gary Lucchesi ve Eric Reid olacak. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan serinin oyuncu kadrosu da yakında şekillenmeye başlayacak. 

Ailesini katleden 'lycan'lardan intikam almak için yola koyulan vampir Selene'nin hikayesinin anlatıldığı Underworld filmleri, toplamda 539 milyon dolarlık küresel gişe hasılatı elde etmişti. Serinin son filmi Underworld: Blood Wars, 2016’da sinemaseverlerle buluşmuştu.