Tarantino Bir 'Uzay Yolu' Filmini Yönetmeye Açık

25.09.2017 14:56
Tarantino Bir 'Uzay Yolu' Filmini Yönetmeye Açık

Hollywood’un aykırı isimlerinden Quentin Tarantino, bir Star Trek (Uzay Yolu) filminin yönetmenlik koltuğuna oturabilir mi? Ünlü yönetmen, bununla ilgili bir soruya kısaca, “Toplantısını yapıp konuşmaya değer” cevabını verdi. 

TMZ’nin görüntülü özel haberine göre, Tarantino, olası bir Star Trek filmini yönetmesinin toplantı yapıp konuşmaya değer bir konu olduğunu, bununla birlikte sadece iki film daha çekip emekli olacağını söyledi. 

54 yaşındaki Amerikalı yönetmen, 2015’te verdiği bir demeçte, Star Wars (Yıldız Savaşları) yerine bir Star Trek filmi yönetmeyi tercih edeceğini ve bu fikre açık olduğunu belirtmişti. Tarantino'nun tarzıyla böyle bir filmde çok ama çok fazla uzaylı kanı dökülebilir. 

The Hateful Eight, Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill serisi gibi unutulmaz filmlerle kendisine has bir sinema stili oluşturan Tarantino’nun açıklaması hayranlarını heyecanlandırmış olabilir. Ancak ünlü yönetmenin, büyük stüdyoların sınırlarını kabul ederek böyle bir filmi çekme ihtimalinin ne kadar gerçekçi olduğu bir soru işareti.