Shyamalan’ın ‘Glass’ Filminin Kadrosu Netleşmeye Başladı

23.09.2017 18:42
Shyamalan’ın ‘Glass’ Filminin Kadrosu Netleşmeye Başladı

Hint asıllı Amerikalı yönetmen M. Night Shyamalan, Unbreakable (2000) ve Split (2016) filmlerinin devam halkası Glass için oyuncu kadrosunu şekillendiriyor.

 

Hollywood Reporter’ın haberine göre, 17 yıl önce Shyamalan’ın Unbreakable filminde oynayan Spencer Treat Clark ve Charlayne Woodard, ünlü yönetmenin yeni filminde de rollerini tekrarlayacak. Shyamalan ‘evreninde’ boy gösteren aktörler Bruce Willis ve Samuel L. Jackson da Glass’ta yer alacak.

 

Büyük ilgi gören Split filmindeki oyunculuğu ile dikkat çeken aktör James McAvoy’u yine ‘çok kişilikli’ Kevin Wendell Crumb karakteriyle göreceğiz. Bruce Willis de süper güçleri olan güvenlik görevlisi David Dunn rolüne geri dönecek. Clark, Willis’in oğlunu, Woodard ise Jackson’ın annesini oynayacak.

 

Filmde, David Dunn karakteri, Crumb’ın ‘The Beast’ (canavar) kişiliğini farklı karşılaşmalarla takip ederken, Samuel L. Jackson’ın hayat verdiği Elijah Price (Mr. Glass)’ı ise iki erkeğin sırlarını bilen bir orkestratör olarak bulacağız.

 

Anya Taylor-Joy ve Sarah Paulson’ın da oynayacağı filmin baş yapımcılığını Steven Schneider üstlenecek. Glass, 18 Ocak 2019’da sinemaseverlerle buluşacak.