Narcos’u Sarsan Şok Cinayet!

17.09.2017 11:32
Narcos’u Sarsan Şok Cinayet!

Netflix'in suç - drama türündeki Narcos dizisinin 4. sezonu için Meksika’da çekim yeri araştıran ve prodüksiyon ekibinden olduğu belirtilen Carlos Muoz Portal adlı kişi vurularak öldürüldü. 

İngiliz The Telegraph gazetesinin haberine göre, Meksika'nın en tehlikeli bölgesi Temascalapa kasabasında çekim lokasyonu için çalışan 37 yaşındaki Portal, kurşunlanmış halde arabasında ölü olarak bulundu. Meksikalı yetkililer olayda şahit olmadığı için soruşturmada güçlük çekildiğini bildirdi. 

Neftlix ise Portal'ın ölümüne ilişkin hala net bir bilginin olmadığını, ailesine baş sağlığı dilediklerini duyurdu. Portal'ın çekim için bölgede bulunduğu öğrenildi. Meksikalı Carlos Muoz Portal, 10 yıllık kariyeri boyunca James Bond Spectre, Hızlı ve Öfkeli, Sicario ve Apocalypto gibi yüksek bütçeli filmlerin ekiplerinde yer almıştı. 

Narcos’ta da konu edilen acımasız uyuşturucu kartelleri ve suç çetelerinin sebep olduğu şiddet olayları, Meksika’da geçtiğimiz Mayıs ayında zirveye ulaşmış, bir ay içinde 2 bin 186 kişi öldürülmüştü. 2006 yılından bu yana ise 200 bini aşkın insan çatışmalarda yaşamını yitirdi.