Jennifer Lawrence Oyunculuğa Ara Veriyor!

15.09.2017 09:56

Amerikalı ünlü aktris Jennifer Lawrence, önümüzdeki 2 yıl boyunca oyunculuğa bir “mola” vermek istediğini söyledi. 

27 yaşındaki Hollywood yıldızı, ABD’nin popüler sabah programlarından Today’de Savannah Guthrie’ye yaptığı açıklamada, “7 yıldır filmden filme süren yoğun temponun ardından bir mola veriyorum. 2 yıl hiçbir sette olmayacağım. Bu sürede ne yapacağımı bilmiyorum, belki çömlek yapmaya başlayabilirim” dedi.

“Kısa bir mola vereceğim, 6 ay sonra görüşürüz” diye de espri yapan ünlü oyuncu, şöhretli olmanın zorluklarından da bahsetti: “İnsanlar herşeyi yapmaya hakları olduğunu düşünüyor. Starbucks’a yürürken fotoğrafım çekildiğinde, neden bunu yapmaya hakları olduğunu sanıyorlar diye düşünüyorum.”

Kariyerinin ilk zamanlarında buna kızdığını ve tepki gösterdiğini kaydeden Lawrence, “Çünkü sevdiğim şeyleri yapmaya ve işimi yapmaya hakkım olduğunu düşündüm ve mahremiyetim de vardı. Birkaç yıl geçince bunun böyle olmadığını gördüm. Ne olursa olsun onlara minnettarım, çünkü filmlerimi izlemeye giden insanlar ve hayranlarım olmasa, sevdiğim şeyleri yapabilecek durumda olmazdım” diye konuştu.

Jennifer Lawrence'ın en son filmi Kızıl Serçe, 2 Mart 2018'de gösterime girecek. Ondan önce Anne! filmi 29 Eylül'de Türkiye'deki izleyicilerle buluşacak.