Marisa Tomei Seçimine Örümcek Adam Hayranlarından Karışık Tepkiler!

10.07.2015 11:39

2017 yılında vizyona girmesi beklenen Örümcek Adam serisinin yeni filminde May Hala rolünde Marisa Tomei'nin oynayacağı söylentileri, sosyal medyada büyük yankı yarattı.

Örümcek Adam hayranlarının bir kısmı, 50 yaşındaki oyuncunun May Hala rolü için çok genç olduğunu ve bu rol için uygun olmadığını düşünüyor. Bu düşüncelerini Twitter gibi sosyal medya ortamlarında dile getiren hayranlar, Tomei'nin daha önceki May Hala'lardan daha genç ve güzel oluşunun, alışılmış May Hala algısıyla uyuşmadığını belirtiyor. Daha önceki Örümcek Adam filmlerinde 2002'de 74 yaşındaki Rosemary Harris ve 2012'de 66 yaşındaki Sally Field gibi isimler May Hala karakterini canlandırmıştı.

Örümcek Adam'ın lise yıllarına odaklanması beklenen filmde May Hala karakterinin daha genç yaşta olmasını doğru bulanlar da yok değil. Geçtiğimiz aylarda Peter Parker karakterini 19 yaşındaki İngiliz aktör Tom Holland'ın canlandıracağının açıklanması da Örümcek Adam sevenler arasında farklı tepkilere yol açmıştı.

Marisa Tomei'nin rol için pazarlıkların son aşamasında olduğu ve May Hala rolünü kabul etmesi halinde 2016'da vizyona girecek Kaptan Amerika serisinin 3. filminde de rol alması alacağı konuşuluyor.

İnanılmaz Örümcek Adam serisinin 2. filmi 2014 yılında vizyona girmiş, 2016 yılında çekilmesi beklenen 3. film ise Marvel'ın Sony ile yaptığı anlaşma sonucunda iptal edilmiş ve yepyeni bir Örümcek Adam serisinin 2017 yılında başlayacağı açıklanmıştı.