The November Man Bu Hafta Sinemaskop'ta

14.09.2014 15:50

Yazar Bill Granger, ‘There Are No Spies’ adlı serisinin 7 kitabının senaristliğini yapıp beyazperdeye uyarlıyor.Filmi de yönetmen Roger Donaldson’a emanet ediyor.Başrolde izleyeceğimiz Pierce Brosnan kamera arkasında şahaneler yaratıyor..Hedefteki Adam filminin aksiyon dolu kamera arkası Sinemaskop’ta bu hafta..

 

Bizi kötü adamlardan kurtaran ajanlar sinema tarihinde o kadar çok ki. Ama bunlardan bazıları senelerce beyazperdeyi seri filmleriyle ziyaret edip duruyor ve asla kendilerini unutturmuyor.Bizde bu hafta en sağlam ajan filmlerinin soundtracklerini hazırladık..

 

Türkiye bu aralar Hollywood yapımcıları arasında çok popüler.Son yıllarda o kadar çok film ülkemizde çekilmeye başlandı ki..Biz de bu hafta Türkiye’den yolu geçen Hollywood filmlerini derledik..SineDosya köşemizde!

 

Geçen hafta sinema dünyasınde neler oldu? Hollywood dedikoduları, yeni projeler neler? Sevilen aktörler hangi yapımlarla anlaştı...sinema dünyasındaki en son gelişmeler sinehaber’de sizlerle olacak..

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye Boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri...

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.... Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz...

 

Unutmayın!! Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 12 Eylül Cumartesi günü 12:00’da Kanal 35 ekranlarında... Sakın kaçırmayın...