Disney Devam Filmlerine Onay Verdi

08.04.2014 10:15

Disney'in son zamanlarda çıkardığı iki filmi Karlar Ülkesi (Frozen) ve Oyunbozan Ralph (Wreck-It Ralph) filmlerinin, gişede elde ettiği başarıyla birlikte devam filmlerine yeşil ışık yakıldı.


Normal şartlarda devam filmlerine sıcak bakmayan Disney, Oyunbozan Ralph'in 500 milyon dolar civarında hasılat elde etmesi, Karlar Ülkesi'nin 1 milyar barajını geçmesiyle birlikte, bu düşüncelerinden vazgeçerek, filmlerin devam filmlerini çekmeye karar verdi.

 

Disneyin Oyunbozan Ralph'in devam filmi hakkındaki düşünceleri, filmin müziklerini yapan Henry Jackman ile yapılan röportajdan sonra ortaya çıktı. Wreck-It Ralph'in devam filmiyle ilgili sorulan soruya; "Söylemek gerekirse film hakkında çok fazla şey söyleyemem ama devam filmi üzerinde çalışmalar devam ediyor. Özellikle filmin senaryosunun yazımına devam ediliyor" sözleriyle hayranlarının beklediği haberi vermiş oldu.

 

Frozen filminin devam filmiyle ilgili olarak daha önce yapımcı firma tarafından açıklama yapılmıştı, ardından yapılan bu açıklamayla birlikte Disney'in devam filmlerine onay verildiği artık netlik kazandı. Şimdi sıra filmleri beklemekte.