The Legend Of Hercules Bu Hafta Sinemaskop’ta!

21.02.2014 10:14

Mitoloji temalı filmleri seviyorsanız bu hafta Sinemaskop’u sakın kaçırmayın.

 

Bu sene izleyeceğimiz iki Herkül filminden biri vizyona girdi. Renny harlin’in yönetmen koltuğuna oturduğu başrolde Herkül olarak Kellan Lutz’ı izlediğimiz The Legend Of Hercules set görüntüleri, çekim aşaması ve oyuncu röportajlarıyla Sinemaskop’ta olacak!

 

Olimpos dağında yaşayan antik tanrılar, onların yarı tanrı oğulları, envayi çeşit yaratıklar,ve onları yenen yenilmez savaşçılar… Hollywood yapımcıları son dönemlerde mitolojik karakterleri aksiyon ile birleştirip beyazperdeye taşıyor. Bizde bu hafta sizler için en popüler mitolojik filmlerin soundtracklerini seçtik.

 

Çektiği filmler herkese hitap etmez ama Amerikalı bağımsız sinemacı Tarantino her zaman filmleriyle gündemde kalmayı başarmış bir yönetmen.Aslında sinema kariyerine aktörlük ile başlayan Tarantino yoluna yönetmen olarak devam etti ve iki adet Oscar Heykelciğini de evine götürdü.Bu hafta SineDosya köşemizde Tarantino’nun enteresan yönlerini derledik!

 

Geçen haftada sinema dünyasında neler oldu… Hangi aktör, hangi rol için hangi yapım şirketi ile anlaşmış? Hollywood dedikoduları neler…

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 21 Şubat Cuma günü 23:00’da Kanal 35 Ekranlarında...Sakın kaçırmayın…