Terminator 5'te Jai Courtney Sesleri!

20.02.2014 12:13
Terminator 5'te Jai Courtney Sesleri!

Terminator 5'in yapım bilgisi duyurulduğundan itibaren oyuncu kadrosuyla ilgili olarak bir çok söylenti sinema dünyasında dolaşıyordu. Filmin isminin Terminator: Genesis olarak açıklanmasıyla birlikte oyuncu kadrosuda hızlı bir şekilde hızlandı.

 

Yeni filmin ilk oyuncusu, Terminator serilerinin efsane ismi Arnold Schwarzenegger oldu. Daha sonra Game of Thrones dizisiyle birlikte ünlenen Emilia Clarke (Sarah Connor) kadroya dahil edildi. Bu oyuncu isimleri açıklandıktan sonra ana karakterlerden birisi olan John Connor karakterinide Jason Clarke'ın canlandıracağı açıklandı. Akıllarda soru işareti bırakan tek şey Kyle Reese karakterini kimin canlandıracağıydı. Dün yapılan açıklamayla birlikte Kyle Reese karakterini Spartacus dizisinden tanıdığımız Jai Courtney'nin canlandıracağı açıklanarak, akıllardaki soru işaretide cevaplanmış oldu.

 

Jai Courtney'nin canlandıracağı Kyle Reese karakteri, yayınlanan ilk The Terminator filminde yer almıştı. Filmde SkyNet'in Sarah Connor'ı öldürmesi için geçmişe gönderdiği Terminator'u durdurmakla görevli gelecekten gelen bir askerdi. Terminator 4: Kurtuluş filmde Kyle Reese karakterini Anton Yelchin canlandırmıştı, ancak bu karakter için iyi tepkiler almamıştı.

 

Vizyon tarihi 1 Temmuz 2015 olarak gözüken Terminator: Genesis, üçlemenin ilk filmi olacak.