Para Avcısı Bu Hafta Sinemaskop'ta!

07.02.2014 11:04

Leonardo Di Caprio ve Martin Scorsese 5.kez Oscar adayı yeni filmleri The Wolf Of Wall Street için yeniden bir araya geldi. Leonardo Di Capriyo’ya performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı getiren filmin kamera arkası bu hafta Sinemaskop’ta olacak!

 

On numaralık performansına, çevirdiği mükemmel filmlerine rağmen hala evine bir Oscar heykeli götüremeyen Hollywood’un sırma saçlı altın çocuğu Leonardo Di Caprio bu sene sinemadaki kariyerinin 23.yılını kutluyor. Sinemaskop’ta bu hafta Leo’nun şerefine en iyi filmlerinin soundtracklerini seçti.

 

Sinemalarda her gördüğünüzü gerçek sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü çoğu süper bir teknolojinin ürünü.CGI ve Greenbox harikası! Bu haftaki SineDosya köşemizde sinema dünyasının vazgeçilmez tekniği olan CGI ve Greenbox var!

 

Geçen haftada sinema dünyasında neler oldu… Hangi aktör, hangi rol için hangi yapım şirketi ile anlaşmış? Hollywood dedikoduları neler…

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 07 Şubat Cuma günü 23:00’da Kanal 35 Ekranlarında...Sakın kaçırmayın…