Hobbit:Beklenmedik Yolculuk 14 Aralık'ta vizyonda...

23.11.2012 16:16
Hobbit:Beklenmedik Yolculuk 14 Aralık'ta vizyonda...

Küçük büyük herkesin ilgi ile izlediği Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinin öncülü olarak çekilen Hobbit: Beklenmedik Yolculuk, Aralık ayı ortasında sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Diğer üçlemede olduğu gibi bu filmin yönetmeni Peter Jackson. Yine bir ikilemeden oluşan filmin ilk bölümü olarak çekilen fantastik yapıtı izlemek için hayranları şimdiden merak ile bekliyor.

 

Filmin konusunda Bilbo Baggins’in gençliğine dönülüyor ve huzurlu Shire kasabasında yaşarken Gandalf ile tanışmaları, akabinde Thorin kumandanlığındaki 13 cücelik grubun da katılması ile macera başlıyor. Kaybettikleri Kayıp Cüce Krallığını yeniden ele geçirme amacıyla çıkılan bu yolculuk anında, karşılaştıkları büyücüler, goblinler ve dev örümcekler ile girdikleri mücadele anlatılıyor.

 

Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde keyifle izlediğimiz, Cate Blanchett (Orman Perisi), Hugo Weaving (Yol gezer), Orlando Bloom (Legolas), Elijah Wood (Frodo),Ian Mckellen(Gandalf), Cristopher Lee(Saruman), Ian Holm(Bilbo Baggins), Andy Serkis(Gollum) gibi başarılı oyuncuları Hobbit; Beklenmedik Yolculuk izle’ta izleyebileceğiz. Bunun yanında çok kalabalık oyuncu kadrosu ile bu fantastik yapıt şimdiden sinemaseverlerin ilgisini çekiyor.

 

Çekimlerinin büyük bölümü Yeni Zelanda’da, kapalı mekân çekimlerini ise İngiltere Pinewood stüdyolarında çekilen filmin senaryosu Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro’dan oluşan bir ekip tarafından hazırlanmıştır. Hobbit; Beklenmedik Yolculuk izlemek için 14 Aralık tarihini beklemek gerekiyor.