Cehennem Melekleri'ne maço yetmiyor!

14.08.2012 18:31
Cehennem Melekleri'ne maço yetmiyor!

‘Cehennem Melekleri’ serisinin ikinci filmi daha gösterime girmeden üçüncü filmle ilgili haberler çıkmaya başladı. ‘Cehennem Melekleri’nin üçüncü filminde yönetmen Avi Lerner, Clint Eastwood, Harrison Ford ve Nicolas Cage gibi isimlerle çalışmayı düşünüyor.

Sylvester Stallone’un yarattığı, 1980’lerde yer alan aksiyon filmi yıldızlarının bir araya toplandığı  ‘Cehennem Melekleri’ (The Expendables), 2010 yılında 274 milyon dolarlık beklenmeyen bir hasılat toplamıştı. Jean-Claude Van Damme’ın da dahil olduğu ikinci film 17 Ağustos’ta ABD’de gösterime girecek. İkinci filmin yönetmeni Avi Lerner, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenneger, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren ve Chuck Norris gibi yıldızların buluştuğu filmin üçüncüsünün geleceğini açıkladı.
Şirket, ‘’Üçüncü filmdeki yeni karakterlerden biri için aklımızda Clint Eastwood var’’ açıklamasını yaptı. Lerner, ''Harrison Ford’la görüşmelere devam ediyoruz, ayrıca cezaevinden çıktığı zaman Wesley Snipes’la da iletişim haline geçeceğiz. Aklımızdaki son isim ise Nicolas Cage’’ şeklinde konuşmasına devam etti. Nicolas Cage’in ismi Christopher Lambert, Taylor Launter ve Christian Slater’la birlikte ikinci filmde yer alabilecek oyuncular olarak belirtilmişti, ancak hiçbiri filmde yer almadı. Geçen sene ikinci filmle alakalı Nicolas Cage, ‘’İnternette okuduklarım dışında filmle alakalı pek bir şey bilmiyorum. Sylverter Stallone çok sevdiğim bir insandır. Senelerdir bana karşı hep çok iyi olmuştur. Bu yüzden değerlendirebilirim ama henüz ciddi bir şekilde düşünmedim’’ demişti. Lerner ‘Cehennem Melekleri 3’ için geçmişle geleceğe yer vereceklerini söyledi, ve ''Mickey Rourke’u geri getirmeyi düşünüyoruz, çok delirmezse tabii’’ diye konuştu.