Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (25 Ekim 2024)

23.10.2024 20:14
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (25 Ekim 2024)

Bu hafta 4'ü yerli 7 film vizyona giriyor!

Vizyona giren filmler arasında başrolünde ​​​​​​Tom Hardy'nin bulunduğu "Venom: Son Dans" da var.

Bir Cumhuriyet Şarkısı

Süre: 127dk

Tür: BiyografiDramTarih

Yönetmen: Yağız Alp Akaydın

Senarist: BKM

Yapımı: 2024 - Türkiye

1930’lu yılların Türkiye’sinde sanat devriminin öncüsü olan bir grup insanın hikâyesini anlatılıyor. Film, Cumhuriyet tarihimizde sahnelenen ilk opera olan Özsoy Operası'nın etkileyici öyküsüne odaklanıyor.

Garez

Süre: 85dk

Tür: Korku

Yönetmen: Can Beslen

Senarist: Can Beslen , M.Bilgehan Karaca , Zişan Özlem Akçalı , Utku Uçar

Yapımı: 2024 - Türkiye

Gece devriyesi yapan bir polis ekibi, uzun zamandır kullanılmayan harabe bir oteli kontrol etmek üzere bir ihbar alırlar. Kadın çığlıklarının geldiği otele geldiklerinde ekip, sıradan bir olayla yüz yüze olmadıklarını fark eder. Yaşanan her şey, polis kamerasıyla kaydedilir.

Elif ve Arkadaşları 2: Perişler

Süre: 78dk

Tür: Animasyon

Yönetmen: İsa Doğmuş

Yapımı: 2024 - Türkiye

Elif ve arkadaşlarının dünyası, Perişlerin ortaya çıkmasıyla dünyası değişecektir! Onların gelişinin sonrasında dans yarışmasına hazırlanan Elif ve arkadaşlarının başına bir dizi komik ve eğlenceli olay gelir. Bu sırada Periş ve Tini, Perişlerin gizemli dünyası olan Zerre’ye geri dönmeye çabalar. 

Venom: Son Dans

Süre: 109dk

Tür: Bilim KurguAksiyonMacera

Yönetmen: Kelly Marcel

Senarist: Tom Hardy , Kelly Marcel

Yapımı: 2024 - ABD

Üçlemenin final filmi olan bu filmde, Eddie Brock ve Venom (Tom Hardy) artık tek vücutta yaşamaya alışmış olsa da dünyalarında kaçak konumundadırlar. İkiliyi zor bir karar beklemektedir.

Gün Doğarken

Süre: 82dk

Tür: Dram

Yönetmen: Runar Runarsson

Senarist: Runar Runarsson

Yapımı: 2024 - Hırvatistan ,  Fransa ,  İzlanda ,  Hollanda

İzlandalı auteur Runar Runarsson’un son filmi, Cannes Film Festivali’nde "Belirli Bir Bakış" bölümünün açılış filmi olarak yer aldı. Kendi yaşadığı bir olaydan esinlenen Rúnarsson, filminde İzlanda’nın görkemli doğa manzaralarını fon alarak bir kez daha genç bir bireyin duygusal yolculuğunu merkezine alıyor. Filmde derin bir yasa boğulan Una, duygularıyla baş etmeye çalışırken bir yandan da sakladığı sırla boğuşur.

Köprü

Süre: 83dk

Tür: DramGizem

Yönetmen: Erekle Badurashvili

Senarist: Otar Pertakhia

Yapımı: 2019 - Avustralya

Başarılı Türk iş insanı Davut (Emre Kızılırmak), bir gün hayatını tamamen değiştirecek bir gerçek öğrenir: Gürcistan’da hiç tanımadığı bir kardeşi vardır. Gürcistan’a yaptığı yolculuk sırasında Davut, kardeşini bulmasının yanı sıra babasının ölümüyle ilgili sırlarla karşı karşıya gelir.

Mustafa

Süre: 75dk

Tür: Animasyon3 BoyutluBiyografi

Yönetmen: Haydar Sinan Güngor , İbrahim Turalı , Halil Öztürk

Senarist: Sinem Doğangönül , Ali Hakan Kaya

Yapımı: 2024 - Türkiye

"Mustafa" animasyon filmi, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu edinen dört filmlik bir serinin ilk filmi olarak karşımızda. İlk filmde ulu önderimizin çocukluk dönemine odaklanıyor.

Büyüyünce astronot olmak isteyen 8 yaşındaki Kemal; Mustafa’nın çocukluğundan ve asker olma hikâyesinden ilham alır. Mustafa’nın hikayesi, Kemal’in 85 yaşındaki dedesi Arif tarafından anlatılır.