"Gelin Takımı" Filminin Görkemli Galası Uniq İstanbul’da Yapıldı!

17.10.2024 20:05

Sky Films ve Asc Films’in yapımcılığını üstlendiği "Gelin Takımı" filminin galası, 18 Ekim’de vizyona girmeden önce Uniq İstanbul’da düzenlenen görkemli bir etkinlikle gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın üstlendiği, senaryosunu ise Ayşe Balıbey ve Doğa Can Anafarta’nın birlikte kaleme aldığı "Gelin Takımı" filminin galasına başrol oyuncuları Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek, Nilperi Şahinkaya, Mehmet Günsür, Fırat Çelik, Ali Yoğurtçuoğlu, Doğan Bayraktar ve Ayşenil Şamlıoğlu katıldı. Filmde konuk olarak yer alan Derya Uluğ da galada hazır bulundu.

Kırmızı halıda basın mensuplarına poz veren oyuncu kadrosu, neşeli halleri ve esprileriyle geceye damga vurdu. Filmin oyuncuları, “Çekimleri Bodrum’da bir otelde gerçekleştirdik ve orayı adeta lise kantinine çevirdik. Biz çok eğlendik; umarız bu keyifli enerjimiz seyircilere de yansır ve onları da güldürebiliriz,” şeklinde konuştu. Röportajın ardından seyirciyi selamlayan oyuncular, galada filmi izleyicilerle birlikte izledi.

Kaynak: Birsen Altuntaş