Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (11 Ekim 2024)

11.10.2024 06:42
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (11 Ekim 2024)

Bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona giriyor!

Vizyona giren filmler arasında TRT çocuk'un sevilen animasyonunun filmi "Cille" de bulunuyor.

Dengeler

Süre: 138dk

Tür: DramSuç

Yönetmen: Süleyman Mert Özdemir

Senarist: Sarp Kalfaoğlu

Yapımı: 2024 - Türkiye

Profesyonel boksör olma yaşı geçmiş, heyecanı geçmemiş Ferit Kamacı (Cihangir Ceyhan) yerine taksiye çıktığı ağbisine arabayı bir geceliğine devreder ve bu sayede herkesten gizli, varoşlardaki gece kulübü Rita’nın açılışında ringe çıkar. Boksa ev sahipliği eden gece kulübünün sahibi orta yaşlı İlyas Kargı (Erol Babaoğlu); gönlünü kaptırdığı genç garson kıza hissettiği aşk bir yandan, rahmetli karısının emaneti oğluyla bir türlü kuramadığı aile bağı öteki; büyük bir bunalımın eşiğindedir. Her şeyin üstüne bir de ringdeki amatör boksör Ferit'in profesyonel rakibini nakavt edişi gelince İlyas iyice dağılır ve kreşendo aksaklıklar nihayetinde Ferit’in abisi Ali’yi (Mücahit Koçak) öldürür.

Cesur Prenses: Sihirli Ülke (Rebellious)

Süre: 94dk

Tür: AnimasyonÇocuk

Yönetmen: Alexey Tsitsilin

Senarist: Analisa Labianco , Jeffery Spencer

Yapımı: 2024 - ABD

Klasik peri masallarına getirilen bu modern yoruma hazır mısınız? Dik başlı cesur prenses, kötü büyücü Kezabor tarafından kaçırılır. Prensesin zeki nişanlısı onu bulmak için bütün yeteneğini kullanıp büyük bir maceraya atılır. Prenses ise kendisini kaçıranlara meydan okur ve cesur bir kaçış planı hazırlar.

Kabir Azabı: İnsi ve Cinni

Süre: 75dk

Tür: Korku

Yönetmen: Gökhan Arı

Senarist: Gökhan Arı

Yapımı: 2024 - Türkiye

Mutlu bir evlilik süren Nejla ve Muhsin'in hayatlaru Muhsin’inin, bir kaza sonucu ölmesi sebebiyle karanlığa gömülür. Kaybettiği eşine bir türlü veda edemeyen Nejla, onun tekrar geri dönebileceğine inanır ve dönmesi için her yola başvuracaktır.

Tembeller Ailesi (The Sloth Lane)

Süre: 84dk

Tür: AnimasyonAile

Yönetmen: Tania Vincent , Ricard Cussó

Senarist: Tania Vincent , Ryan Greaves

Yapımı: 2024 - Avustralya

Şiddetli bir fırtına, enerjik tembel hayvan Laura ve sıra dışı ailesinin evini kasıp kavurur. Bunun üzerine aile, büyük şehre sığınır. Eski yemek kamyonlarında yaptıkları leziz aile yemekleriyle başarı yakalamayı umarlar. Fakat harika yemekleri, zor durumdaki fast food restoranını yeniden canlandırmak isteyen kurnaz çita Dotti Pace'in dikkatini çeker.

Cille

Süre: 78dk

Tür: Animasyon

Yapımı: 2024 - Türkiye

Cille dünyasında işler karışır. İnsanlar ve Ezakiler diyarına gelen yeni kavim sonucu Kayra, Rehzen, Solin, Talu ve Müdrik Amca; Cille yolunda amansız bir mücadele vereceklerdir.

Ayrılık A.Ş.

Süre: 99dk

Tür: KomediRomantik

Yönetmen: Tanser Yılmaztürk

Senarist: Tanser Yılmaztürk

Yapımı: 2023 - Türkiye

Bir arkadaş grubu, sevgilileriyle ilişkilerini bitirmek isteyenler için "ayrılık" hizmeti veren bir şirket kurarlar.

My Hero Academia: Sıra Sende ( Boku no Hîrô Akademia za Mûbî Yuâ Nekusuto)

Süre: 110dk

Tür: AnimasyonBilim KurguAksiyonMacera

Yönetmen: Tensai Okamura

Senarist: Yôsuke Kuroda , Kôhei Horikoshi

Yapımı: 2024 - Japonya

Bu evrende, kahramanların ve kötü adamların sürekli güç mücadele ederler. Yuei lisesine giden Deku, yeni ve tehditkar bir kötü adama karşı savaşır: Dark Might. Dünya, kaosa sürüklenme tehlikesiyle karşı karşıyayken, Deku ve A Sınıfı öğrencileri becerilerini geliştirmeli ve Dark Might tehdidini durdurmak için güçlerini birleştirmelidir.

Usta ile Margarita

Süre: 157dk

Tür: DramFantastik

Yönetmen: Michael Lockshin

Senarist: Michael Lockshin

Yapımı: 2023 - Rusya

1930'ların Moskova'sında geçen bu filmde bir yazar, kariyerinin en üst noktasındadır. Fakat bir anda edebi bir skandalın merkezi hâline gelir. Bu zor zamanlardan sonra tanıştığı yazar Margarita, onun hem sevgilisi ve hem de ilham perisi olacaktır.