Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (4 Ekim 2024)

03.10.2024 14:15
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (4 Ekim 2024)

Bu hafta 6'sı yerli 7 film vizyona giriyor!

Vizyona giren filmler arasında “Joker”in uzun süredir beklenen devam filmi "Joker: İkili Delilik" var.

Joker: İkili Delilik

Süre: 138dk

Tür: DramGerilimSuç

Yönetmen: Todd Phillips

Senarist: Todd Phillips , Scott Silver

Yapımı: 2024 - ABD

Joaquin Phoenix'in başrolde olduğu 2019 yapımı “Joker” filminin devamı.

Filmde Joker olarak işlediği suçlardan yargılanmayı bekleyen Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), Harley Quinn(Lady Gaga) ile tanışmasıyla gerçek aşkı ve içindeki müziği keşfediyor.

Filmin adı “Folie à Deux”, genellikle yakın aile üyeleri olmak üzere iki veya daha fazla kişiyi etkileyen aynı veya benzer bir zihinsel bozukluk için kullanılan tıbbi bir terime atıfta bulunuyor. Bu durumda filmin hikayesinin Joker ve Harley Quinn ilişkisi etrafında şekillenmesi bekleniyor.

Pırıl Sayıların Gizemi

Süre: 75dk

Tür: AnimasyonAileÇocuk

Yönetmen: Neslihan Bayram Sacihan

Senarist: Neslihan Bayram Sacihan

Yapımı: 2024 - Türkiye

Gökyüzünde daha önce eşi benzeri görülmeyen bir bulut ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine sayılar sırasıyla yok olur. Çocuklukta yaşadığı travmanın intikamını almaya çalışan İlhan, yanına aldığı Biliş ile birlikte sayıları yok etmektedir. Sayılar silindikçe herşey bozulmaya başlar ve gündelik yaşam durma noktasına gelir. Pırıl ve arkadaşları sorunun çözümü için nefes kesen bir maceraya atılırlar. Bununla beraber büyük problemlerin temelinde dört işlem matematiğini bulurlar ve dünyayı kaostan kurtarmak için yine matematiği kullanırlar.

Yaren Leylek

Süre: 103dk

Tür: AileKomedi

Yönetmen: Onur Uzun

Senarist: Arzu Yurtseven

Yapımı: 2023 - Türkiye

Henüz bir kardeş sahibi olmak istemeyen Adem, annesi Arzu ve babası Hakan’la birlikte babaanne ve dedesinin evine gelir. Burada dedesinin leyleği Yaren ile tanışır. İlk andan başlayan dostluklarına kuzeni Kerem ve onun arkadaşı Derya eşlik eder.

Güzel Bir Rüya

Süre: 80dk

Tür: KomediMacera

Yönetmen: Alp Kamber

Senarist: Alp Kamber

Yapımı: 2024 - Türkiye

Yıl 2005, aylardan yaz. Küçük bir kasabada yaşayan iki çocuk Alper ve İlker, Alper'in aşık olduğu film yıldızı Meryem'e ulaşmak hayaliyle Samsun/Ladik'ten İstanbul'a uzanan zorlu bir maceraya atılır. Bu yolculuk; onlara kendileri, aileleri ve kimlikleriyle ilgili yeni bir anlayış kazandırır.

Karanlığın Öfkesi

Süre: 74dk

Tür: GerilimKorku

Yönetmen: Okan Kara

Senarist: Sema Aytaç

Yapımı: 2024 - Türkiye

Okan Kara'nın yönetmenliğini yaptığı ve Sema Aytaç'ın senaristliğini yaptığı gerilim filmi, 4 Ekim 2024'te vizyona giriyor. 

Leydi Di

Süre: 116dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Kamil Aydın

Senarist: Suat Özkan , Alican Yaraş

Yapımı: 2024 - Türkiye

Nevzat Kesik, dürüst ve güvenilir bir yeminli mali müşavirdir. Ancak hayatı, manevi oğlu gibi gördüğü muhasebeci Güven'in onu istemeden bir dolandırıcılık planına sürüklemesiyle tamamen değişir.

Tezgah

Süre: 98dk

Tür: GerilimKomedi

Yönetmen: Erkan Kolçak Köstendil , Kadir Çermik

Senarist: Erkan Kolçak Köstendil

Yapımı: 2024 - Türkiye

Ülkenin en ünlü isimlerinden biri, eşini mutfak tezgahında kendisini en yakın arkadaşıyla aldatırken yakalar. İşler karışır.