Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (27 Eylül 2024)

26.09.2024 17:14
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (27 Eylül 2024)

Bu hafta 5'i yerli 11 film vizyona giriyor!

Vizyona giren filmler arasında Francis Ford Coppola'nın yönettiği ve Adam Driver'ın başrolü üstlendiği "Megalopolis" var.

Kuzugiller ve Uçuş Hayali (Woolina and The No Birds)

Süre: 80dk

Tür: AnimasyonMacera

Yönetmen: Meisam Hosseini Hossein Saffarzadegan

Senarist: Meghdad Akhavan , Elaine Roberts-Kercheff

Yapımı: 2023 - İran

Kuzu Woolina'nın en büyük hayali uçmaktır ama sadece kuşların uçak uçurmasına ve göklerde uçmasına izin verilen bir dünyada yaşar. Dünya ve babası ona karşı olsa da Woolina ve arkadaşları, en sevdiği kahraman Süper Baykuş'un izinden gider. Woolina ve arkadaşları bir uçuş okuluna katılır ve hayatlarını sonsuza dek değiştirecek yarışa hazırlanmaya başlarlar.

Megalopolis

Süre: 138dk

Tür: Bilim KurguDram

Yönetmen: Francis Ford Coppola

Senarist: Francis Ford Coppola

Yapımı: 2024 - ABD

Yeni Roma Şehri'nde dahi bir sanatçı olan Cesar Catilina (Adam Driver); ütopik ve idealist bir gelecek hayal etmektedir. Fakat bu yolda bitmek bilmeyen hırsı, çıkarları ve partisine düşkünlüğüyle bilinen Belediye Başkanı Franklyn Cicero (Giancarlo Esposito) ile mücadele etmelidir. Belediye Başkanı’nın kızı Julia Cicero (Nathalie Emmanuel) ise ikilinin arasında kalır.

Azrail (Azrael)

Süre: 85dk

Tür: AksiyonKorku

Yönetmen: E. L. Katz

Senarist: Simon Barrett

Yapımı: 2024 - ABD

Dünyada kimse konuşmamaktadır. Kadınların yönettiği bir toplumda, hapishaneden Azrail (Samara Weaving) adında genç bir kadın kaçar. Tekrar yakalandığında, kötü niyetli bir ruha karşı savaşmak için kurban edilmesi planlanır. Fakat Azrail, hayatı için mücadele edecektir.

Gelecek Yıl Aynı Yerde (This Time Next Year)

Süre: 116dk

Tür: KomediRomantik

Yönetmen: Nick Moore

Senarist: Sophie Cousens

Yapımı: 2024 - İngiltere

Minnie (Sophie Cookson) ve Quinn (Lucien Laviscount), yılbaşında Londra'daki aynı hastanede sadece bir dakika arayla dünyaya gelirler. Hayatları birlikte başlamış olsa da dünyaları birbirinden tamamen farklıdır. 30 yıl sonra, yılbaşı gecesi aynı şehirde yolları kesişir. Belki de bu aşka bir şans vermenin zamanı gelmiştir.

Diriliş Adası

Süre: 103dk

Tür: Gerilim

Yönetmen: Aysulu Onaran

Senarist: Aysulu Onaran

Yapımı: 2024 - Türkiye

Bir CIA ajanı, gizemli bir adada biyolojik silahlar için yapılan deney ve çalışmalar sırasında tesadüfen gizli bir savaş silahı bulur. Ajan, bu silahın kullanılmasını engellemeye çalışırken esir askerler de ayrı bir mücadele içindedir. 

Meşru Gayrimeşru

Süre: 105dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Ömer Kaydı

Senarist: Ömer Kaydı

Yapımı: 2024 - Türkiye

Hukuk profesörü Erdem Kuş (Erkan Can), tüm parasını telefon dolandırıcılarına kaptırır. İşin peşini bırakmayan profesör, kendini dolandırıcı çetenin peşine düşmüş hâlde bulur.

Bir Gece

Süre: 91dk

Tür: DramRomantik

Yönetmen: Alex Lutz

Senarist: Alex Lutz , Karin Viard , Hadrien Bichet

Yapımı: 2023 - Fransa

Bir gece; bir kadın (Karin Viard) ve bir adam (Alex Lutz), kalabalık Paris metrosunda tartışarak tanışırlar. Hararetli tartışmaları arzuya dönüşen ikili, geceyi birlikte geçirmeye karar verir.

Büyücü

Süre: 72dk

Tür: Korku

Yönetmen: Arkın Aktaç

Senarist: Oktay Arabacı , Murat Güleç

Yapımı: 2024 - Türkiye

Ana rahminden itibaren hikâyeleri başlayan iki lanetli bebeğin kan dondurucu öyküsüne hazır mısınız?  Arkın Aktaç'ın yönettiği filmin senaryosunu Oktay Arabacı ve Murat Güleç kaleme aldı.

Küçük Kahramanlar: Deniz Altı Maceraları (Kiko in the Deep Sea)

Süre: 98dk

Tür: AnimasyonFantastikMacera

Yönetmen: Heri Kurniawan , Dezi Ruwah Rezeki , Sally Wongso

Senarist: Lutfiana Abdullah , Ella Kartika , Mega Tania , Liliana Tanoesoedibjo

Yapımı: 2024 - Endonezya

Deniz kızı prenses Clara ve halkı, denizin altında huzurlu bir hayat sürer. Ta ki canavarlar, düzenlerini bozana kadar. Clara ve arkadaşları, canavarlara karşı büyük bir maceraya atılırlar.

Fussilet

Süre: 65dk

Tür: Korku

Yönetmen: Ogan Şenyolcu

Senarist: Ogan Şenyolcu

Yapımı: 2024 - Türkiye

Selin, kardeşi Ece’yi ne kadar sevse de Ece’nin doğumu sırasında annelerini kaybetmeleri sebebiyle Ece’ye kin besler. Ece'den kurtulmak için bulduğu yol, Selin'i bir felakete doğru iter.  

Tan Vakti

Süre: 92dk

Tür: DramRomantik

Yönetmen: Süleyman Karadağ

Senarist: Süleyman Karadağ

Yapımı: 2024 - Türkiye

Öğretmen olarak geldiği köyde okulun kapalı olduğunu gören Meriç, okulu yenileme çalışmalarına başlar. Eğitime karşı olan aşiret lideri Reşit Ağa bu girişimi engellemeye çalışır.