“Beterböcek Beterböcek”, Gişede “Transformers: Başlangıç”ı Geçti!

23.09.2024 10:16
“Beterböcek Beterböcek”, Gişede “Transformers: Başlangıç”ı Geçti!

"Beterböcek Beterböcek", Warner Bros.’un ürpertici devam filmi, “Transformers: Başlangıç”ı geride bırakarak üst üste üç hafta zirvede kaldı.

Beterböcek Beterböcek”, beklenenden yakın geçen gişe yarışında, yeni gelen “Transformers: Başlangıç”ı kıl payı geçerek 26 milyon dolarla birinci sıradaki yerini korudu. Tim Burton’ın yönettiği film, toplamda 225 milyon dolar yurtiçi, 329,7 milyon dolar ise dünya çapında hasılat elde etti.

Paramount ve Hasbro’nun ilk animasyon “Transformers” filmi olan “Transformers: Başlangıç”, hayal kırıklığı yaratan bir açılışla 25 milyon dolarla ikinci sırada yer aldı. Film, 75 milyon dolarlık bütçesine rağmen beklentilerin gerisinde kaldı. 

Bu arada, Lionsgate’in hayatta kalma gerilim filmi “Asla Bırakma”, 4,5 milyon dolarla dördüncü sırada yer aldı. Demi Moore’un başrolünde olduğu “Madde” ise 3,1 milyon dolarla altıncı sıraya yerleşti. 

Beterböcek Beterböcek”, Eylül ayında gişede güçlü bir performans gösteren tek film olurken, analistler Ekim ayı için daha canlı bir pazar bekliyor. “Joker: İkili Delilik” ve “Anora” gibi büyük yapımların vizyona girmesiyle gişe gelirlerinin artması umut ediliyor.

Kaynak: Variety