"Gelin Takımı" Filminden Yeni Fragman Geldi!

08.09.2024 11:59

"Gelin Takımı" filminin yenini fragmanı yayınlandı!

Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya, Ecem Erkek, Fırat Çelik ve Mehmet Günsür gibi ünlü oyuncuların rol aldığı "Gelin Takımı" filminin fragmanı izleyicilerle buluştu.

Senaryosunu Ayşe Balıbey’in, yine filmin yönetmeni olan Doğa Can Anafarta ile üstlendiği bu yapımın ilk fragmanı oldukça keyifli görüntüler içeriyor.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Doğan Bayraktar, Ali Yoğurtçuoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin de yer aldığı film, yakın arkadaşlar Ayça, Selin, Berrin ve Deniz’in, Berrin’in bekarlığa veda partisi için bir araya gelmeleriyle yaşadıkları olayları konu alıyor.

Film, 18 Ekim 2024 tarihinde vizyona girecek.

"Gelin Takımı" filminin konusu ne?

Karakterleri birbirinden çok farklı olan dört arkadaş, Ayça (Seda Bakan), Selin (Şebnem Bozoklu), Berrin (Ecem Erkek) ve Deniz (Nilperi Şahinkaya), Berrin'in düğünü için bir araya gelirler. Düğünden önce arkadaşı Berrin'e bekarlığa veda partisi organize etmeye karar veren Ayça, düğünün yapılacağı oteli ayarlar. Akın (Mehmet Günsür) ve Poyraz (Fırat Çelik) isimli iki yakışıklı adamın da aralarına katılmasıyla, unutulmaz bir tatil yaşamayı planlayan bu eğlenceli kadınlar, beklenmeyen ihanetler, hesaplaşmalar ve yanlış anlaşılmaların ortasında adım adım düğün gününe yaklaşırken kendilerini beklemedikleri bir maceranın içinde bulurlar.

Kaynak: Box Office Türkiye