"Kirpi Sonic 3"ün İlk Fragmanı Yayınlandı!

28.08.2024 10:59

Paramount, "Kirpi Sonic 3" filminin ilk fragmanını yayınladı.

"Kirpi Sonic 3" filminde, Sonic'in en ünlü düşmanlarından biri olan Shadow the Hedgehog tanıtılıyor ve bu karakteri Keanu Reeves seslendiriyor. Film, 20 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek. Üçüncü film, Sega'nın video oyunu evreninde yeni bölgeleri keşfedecek ve hikayesi, "Kirpi Sonic 2" filminin son sahnesinde ima edilen Shadow'un dahil edilmesi üzerine yoğunlaşacak.

Sonic'i Ben Schwartz seslendirirken, önceki filmlerden tanıdık yüzler olan Jim Carrey'nin Dr. Robotnik, James Marsden'in Tom Wachowski, Tika Sumpter'ın Maddie Wachowski ve Lee Majdoub'un Ajan Stone da yer alacak. Miles "Tails" Prower karakterini Colleen O’Shaughnessey ve Knuckles karakterini Idris Elba seslendiriyor. Elba, ayrıca "Knuckles" adlı yan dizide de başrolde yer aldı. Bu mini dizi, "Kirpi Sonic 2" ve "Kirpi Sonic 3" arasındaki olayları anlatıyor ve Knuckles'ın Dünya'daki yaşama uyum sağlama sürecini konu alıyor.

İlk iki "Sonic" filmi, dünya genelinde 724 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Yönetmen Jeff Fowler, üçüncü film için de geri dönüyor.

Kaynak: Variety