Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (9 Ağustos 2024)

08.08.2024 10:03
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (9 Ağustos 2024)

Bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona giriyor!

Aralarında başrollerinde Jamie Lee Curtis ve Cate Blanchett'ın yer aldığı video oyunu uyarlaması bilim kurgu filmi "Borderlands" var.

Asansör Oyunu (Elevator Game)

Süre: 94dk

Tür: Korku

Yönetmen: Rebekah McKendry

Senarist: Travis Seppala , David Ian McKendry

Yapımı: 2023 - Kanada ,  İngiltere ,  ABD

Sosyal becerisi çok iyi olmayan genç Ryan, kız kardeşinin kaybolduğu gece oyuncuların internette bulunabilecek bir dizi kural öncülüğünde başka bir boyuta seyahat etmeye çalıştığı, asansörde gerçekleşen bir ritüel olan 'Asansör Oyunu' oynadığını keşfeder. Ryan, onu uyaranlara kulak asmayıp kardeşini bulmaya kararlıdır.

Neredeyse Maço (Pochty Macho)

Süre: 75dk

Tür: KomediRomantik

Yönetmen: Bakhytzhan Zhienaly

Yapımı2020 - Kazakistan

Uzun süredir Amerika'da prestijli bir tıp merkezinde diş doktoru olarak işe başlamak için haber bekleyen Damir, sonunda beklediği haberi alır. Fakat annesi ancak evlenirse Amerika'ya yerleşebileceğini söyler. Bir hastasının flört ajansı olduğunu öğrenen Damir, ajanstan yardım ister. Kendine uygun bir eş bulup Amerika'ya yerleşmesi için 2 ayı vardır.

Sonsuza Kadar Kaçamazsın (You Can't Run Forever)

Süre: 102dk

Tür: Gerilim

Yönetmen: Michelle Schumacher

Senarist: Michelle Schumacher , Carolyn Carpenter

Yapımı: 2024 - ABD

Genç bir kız, geçmişinde yaşadığı trajik bir olaydan tetiklenip anksiyete krizine girer. Kız, bir anda kendini ormanda ölümcül bir ava çıkmış bir sosyopat tarafından kovalanırken bulur.

New York'ta Bir Gece (Daddio)

Süre: 101dk

Tür: Dram

Yönetmen: Christy Hall

Senarist: Christy Hall

Yapımı: 2023 - Lüksemburg ,  ABD

John F. Kennedy Havaalanından Manhattan'a gitmek için bir taksiye binen bir kadın, kendini taksi şoförü Clark ile ilişkiler üzerine derin bir sohbetin içinde bulur.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır

Süre: 74dk

Tür: Animasyon

Yönetmen: Ali Karaçam

Senarist: Arzu Yurtseven

Yapımı: 2024 - Türkiye

Kaptan Pengu ve Arkadaşları serinin dördüncü filmi, izleyicilerle buluşuyor! Tili, tatil köyüne dönüştürdüğü ormanda bir kaza gerçekleşince bütün gruplardan dışlanır. Gizemli biriyle yolları kesiştiğinde kendini bir maceranın içinde bulur.

İnziva

Süre: 94dk

Tür: FantastikGerilim

Yönetmen: Atilla Özyüksel

Senarist: Atilla Özyüksel

Yapımı: 2024 - Türkiye

Duygu, İstanbul'da bir  çağrı merkezinde çalışır. Rüyalarında izleniyormuş gibi hissetmesinin yanında telefon tacizleriyle uğraşır. Yakın bir arkadaşı Seda ve yeni arkadaşları Yasemin ile bir yoga inziva kampına katıldıklarında tuhaf cinsel ritüeller ve kaybolan arkadaşlarıyla karşı karşıya gelir. İnzivanın son gecesinde kanlı bir ayin düzenlenir. Duygu'nun hayatı tehlikededir.

Borderlands

Süre: 102dk

Tür: Bilim KurguAksiyonMacera

Yönetmen: Eli Roth

Senarist: Eli Roth , Joe Crombie

Yapımı: 2024 - ABD

Dört kişiden oluşan bir hazine avcısı ekibi, yüksek uzaylı teknolojisine sahip bir kasayı bulmak için Pandora Gezegeni’ne doğru yola çıkar. Burada kendilerini yaban hayatı ve kasaya ulaşmak isteyen haydut ordusu ile amansız bir mücadele içinde bulacaklardır.

El Fecr

Süre: 102dk

Tür: DramGizemKorku

Yönetmen: Helfi C.h. Kardit

Senarist: Helfi C.h. Kardit

Yapımı: 2022 - Endonezya ,  İngiltere

Psikoloji okuyan üç öğrenci, tezleri ve belgeselleri için akıl hastası bir hastayla buluşurlar. Aklın değişim evreleri üzerine yaptıkları araştırma, mantıkla kavranması güç mistik olaylara sebep olur.