“Şahmaran” Dizisinin 2. Sezonundan İlk Fragman!

26.07.2024 01:21

Netflix’in "Şahmaran" dizisinin 2. sezonundan ilk fragman paylaşıldı!

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in byer aldığı “Şahmaran” dizisinin 2. sezonundan ilk fragman geldi. Umur Turagay ve Bertan Başaran’ın yönettiği, Pınar Bulut'un ise senaryosunu yazdığı dizinin yeni sezonu 8 Ağustos'ta Netflix'te olacak.

Tims&B Productions yapımcılığında çekilen dizide Serenay Sarıkaya'nın Şahsu, Burak Deniz'in ise Maran karakterini canlandırıyor. “Şahmaran” dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Ekin Gökgöz, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Nilay Erdönmez, Ümit Çırak ve Saadet Işıl Aksoy yer alıyor.

"Şahmaran" dizisinin konusu ne?

Şahsu, öğretim görevlisi olarak gittiği Adana'da annesini yıllar önce terk eden dedesiyle yüzleşmek konusunda kararlıdır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran soyundan gelen Mar adında sıra dışı ve gizemli bir topluluğun içinde bulur. Aşkın ve bilgeliğin en büyük sembollerinden biri olan Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı, Şahsu'nun gelişiyle tarihi kehanetin tamamlanmasını beklemektedir. Şahsu ve Maran'ın yolları kesiştiğinde ise hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Kaynak: Box Office Türkiye