Timothée Chalamet'nin Bob Dylan'ı Canlandırdığı "A Complete Unknown" Filminden Yeni Fragman!

26.07.2024 00:41

James Mangold'un "A Complete Unknown" fragmanı ve Timothée Chalamet'in Bob Dylan olarak ilk resmi görüntüleri yayınlandı!

Bu Aralık ayında sinemalarda olacak biyografik drama "A Complete Unknown", James Mangold ve Jay Cocks tarafından yazıldı. Film, folk müzik efsanesinin New York City'deki ilk yıllarını ve 1965 Newport Folk Festivali'nde elektrikli gitar çaldığı anı anlatıyor. Fragmanda Timothée Chalamet, Manhattan sokaklarında yürürken Bob Dylan'ın favori mekanlarını geçiyor. Chalamet, Dylan'ın 1963 protesto şarkısı "A Hard Rain’s a-Gonna Fall"ı seslendiriyor. Dylan, Monica Barbaro’nun Joan Baez'i ve Elle Fanning’in canlandırdığı Sylvie Russo'su arasında bir aşk üçgeni gelişiyor.

Kadroyu tamamlayan isimler arasında Pete Seeger rolünde Edward Norton, Johnny Cash rolünde Boyd Holbrook, Harold Leventhal rolünde P.J. Byrne, Woody Guthrie rolünde Scoot McNairy, Albert Grossman rolünde Dan Fogler ve Bob Neuwirth rolünde Will Harrison gibi isimler yer alıyor.

Mangold, filmdeki Dylan'ı "Minnesota'dan gelen, yeni bir isim ve taze bir bakış açısına sahip bir gezgin" olarak tanımlıyor. Dylan’ın New York’a gelişi, folk topluluğunda ve folk müziğin ne olması gerektiği konusundaki düşüncelerde bir kargaşa yaratıyor. Gerçek hayattaki Bob Dylan, senaryoya notlar verdi ve Mangold ile birkaç kez bir araya geldi.

Film, Mart ayında New York ve New Jersey'de çekimlere başladı. Chalamet'nin paparazzi fotoğrafları sosyal medyada viral oldu.

Kaynak: Variety