“Pera Palas'ta Gece Yarısı” Dizisinin 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

17.07.2024 14:36
“Pera Palas'ta Gece Yarısı” Dizisinin 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Netflix'in “Pera Palas'ta Gece Yarısı” dizisinin 2. sezon yayın tarihi paylaşıldı!

Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin ikinci sezonu 12 Eylül'de Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu ise Elif Usman, Aksel Bonfil ve Ekin Akçay'ın kaleminden. Karga 7'nin yapımcılığını üstlendiği Netflix dizisinin oyuncu kadrosunda Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden, Tülin Özen, Erol Babaoğlu, Nergis Öztürk, Nihal Koldaş, Osman Albayrak, Tuğba Çom Makar, Yasemin Szawlowski ve Furkan Kalabalık gibi isimler yer alıyor.

“Pera Palas'ta Gece Yarısı” dizisinin 2. sezon konusu ne?

1995 yılında, kendisine ait 1940'larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafını bulan Esra, annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeye karar verir. Ahmet'in zamanla oynamamak gerektiği uyarılarına rağmen, Esra kararlılığından vazgeçmez ve ikisi 1941 yılına giderek yeni bir maceraya atılır. Esra annesinin izini sürerken, Ahmet tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder. Bu zamanda bir kırılmaya neden olan Esra ve Ahmet, davetsiz bir misafirle karşılaşır. Halit, aşkının peşinden 1919'dan 1941'e gelmiştir. Zaten başları belada olan ikili, Halit'in de katılımıyla daha da karmaşık bir duruma düşer.a