Erkan Petekkaya, İran Dizisi “One Way Ticket”ta Yer Alacak!

13.07.2024 14:24
Erkan Petekkaya, İran Dizisi “One Way Ticket”ta Yer Alacak!

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, İran yapımı “One Way Ticket” adlı dizide yer alacak!

Sevilen oyuncu Erkan Petekkaya, İran yapımı “One Way Ticket” adlı dizide de yer alacak. Petekkaya, yoğun bir set temposuna hazırlanıyor. İki yıl önce İranlı yönetmen Pouria Heidary Oureh ile anlaşan Petekkaya, insan kaçakçılığını konu alan bu 8 bölümlük dijital dizide Türk istihbaratçı Levent karakterini canlandıracak. Bu dizinin çekimlerine pazartesi günü başlanacak.

Petekkaya, ayrıca TRT Tabii’nin “Yankı” adlı dizisinde Ozan Aksungur’un senaryosuyla “Teoman” karakterini oynayacak. Yaz sonunda ise, daha önce “Beyaz Gelincik” ve “Dila Hanım” gibi dizileri çektiği Adana’ya dönerek, ATV’nin Tims&B imzalı “Yasak Aşk” dizisinde kamera karşısına geçecek. Bu dizinin senaryosunu Ayfer Tunç yazarken, yönetmen ve Petekkaya’nın partnerinin kim olacağı ise henüz belli değil.

Erkan Petekkaya Biyografi

Erkan Petekkaya, dizi ve sinema oyuncusu. 1970'te Diyarbakır'da doğdu. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazanan Petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla televizyon dünyasındaki kariyerine başlar ve günümüzde hala sevilen bir oyuncu olarak kariyerine devam eder.

Kaynak: Birsen Altuntaş