"Kirli Sepeti" Dizisinin İkinci Sezon Hazırlıkları Başlıyor!

08.07.2024 21:43

"Kirli Sepeti" dizisinin ikinci sezon hazırlıkları başlıyor ve yeni gelişmeler paylaşıldı!

"Kirli Sepeti" dizisinin ikinci sezonu için hazırlıklar sürüyor. NOW'ın MedYapım yapımı olan dizinin, yeni sezon ilk bölümü için ağustos ortasında çekimlere başlanması planlanıyor. Geçen sezondan bu sezona devam eden 17 dizi arasında yer alan "Kirli Sepeti", yönetmen Ece Erdek Koçoğlu'nun rehberliğinde yeni bir hikâye ve evrenle izleyici karşısına çıkacak. Diziye yeni karakterler dahil edilecek ve Aleyna Özgeçen'in canlandırdığı Songül'ün, kızı İlkgül'ün (Ayça Bingöl) rolünü yeni bir oyuncunun üstlenmesi gündemde.

Sezon finalinden sonra ayrılık haberleri gelmiş ve Aylin karakterine hayat veren Melisa Döngel'in devam edeceği konuşulmuştu. Ancak, yeni hikâyede Aylin karakterinin yer almadığı ve Melisa Döngel'in farklı projeleri değerlendirdiği öğrenildi. 

"Kirli Sepeti" dizisinin konusu ne?

Dizide İstanbul'un zengin muhitlerinden birindeki butik bir sitede çalışan hizmetliler ve iş verenleri arasındaki uçuruma ve iç içe geçmiş hayatlarına tanıklık ediyoruz. Aşka, sırlara ve yalanlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren öyküsü.

Kaynak: Birsen Altuntaş