Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (5 Temmuz 2024)

04.07.2024 23:53
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (5 Temmuz 2024)

Bu hafta 2'si yerli 10 film vizyona giriyor.

Aralarında "Çılgın Hırsız" serisinin dördüncü filmi "Çılgın Hırsız 4" de bulunmakta.

Reyhan (Reyhane's Freedom)

Süre: 105dk

Tür: Dram

Yönetmen: Abbas Rafei

Senarist: Abbas Rafei

Yapımı: 2023 - İran

Reyhan'ın (Roshanak Gerami) kocası cinayetle suçlandığında Reyhan kurbanın ailesi ile iyi geçinmeye çalışır. Fakat bir zamanlar Reyhan'ı seven kayınbiraderi, Reyhan'ı yakalayabilmek için Reyhan'ın kocasının idam edilmesini ister. Kayınbiraderinin Reyhan'la flört etmek için evine gittiği gece Reyhan'ın eli kana bular. Reyhan'ın kocasından kaçan kız kardeşi ise merhumun ailesini memnun etmek için yardım edecektir.

Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4)

Süre: 95dk

Tür: Animasyon

Yönetmen: Patrick Delage , Chris Renaud

Senarist: Mike White

Yapımı: 2024 - ABD

"Çılgın Hırsız" serisinin dördüncü filmi; Gru ailesinin en yeni üyesi Gru Jr.'ı kucaklarına almalarıyla başlıyor. Yeni düşmanları Maxime Le Mal ve onun çekici fakat tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya gelince Gru ailesi, kaçmak zorunda kalır. 

Merhamet Hikayeleri (Kinds of Kindness)

Süre: 164dk

Tür: DramKomedi

Yönetmen: Yorgos Lanthimos

Senarist: Yorgos Lanthimos , Efthimis Filippou

Yapımı: 2024 - İrlanda ,  İngiltere ,  ABD

Yorgos Lanthimos'un yönettiği ve farklı öykülere yer veren bu "üç parçalı bir masal"da çaresiz bir adam kendine çizilmiş kaderin dışına çıkmaya çalışır. Bir polis, eşinin sözde boğulmasından sonra geri döndüğünde farklı biri göründüğünü fark eder. Bir kadın özel yeteneklere sahip birini bulmaya kararlıdır.

Rizk'in Oğulları 3 (Welad Rizk 3)

Süre: 125dk

Tür: AksiyonGerilimSuç

Yönetmen: Tarek Alarian

Senarist: Salah Al Juhainy

Yapımı: 2024 - Mısır

Yasa dışı aktivitelerde bulunan dört kardeş, bir gün bu yoldan vazgeçmeye yemin ederler. Bir anlaşma başarısızlığa uğrayınca en büyük kardeş suç işlemeyi bırakmak ister. Fakat dikbaşlı kardeşleri kötü itibarlı bir suç otoritesiyle riskli bir anlaşma yapar.

Zuhruf Saye

Süre: 72dk

Tür: Korku

Yönetmen: Leo Yılmaz

Senarist: Leo Yılmaz

Yapımı: 2023 - Türkiye

Ahmet'in karanlık sırlarla dolu gizemli geçmişinin onu ölümcül bir kaderle yüzleştirdiği dehşet verici bir hikâye. Bu karanlık hikâyede ihanet, intikam ve lanet hüküm sürmekte.

Horizon: An American Saga

Süre: 181dk

Tür: DramWestern

Yönetmen: Kevin Costner

Senarist: Kevin Costner

Yapımı: 2024 - ABD

Vahşi Batının cazibesinin nasıl pek çok insanın kanı, göz yaşı ve teri sayesinde kazanıldığına -ve kaybedildiğine- tanıklık edin. Film, 1861-1865 yılları arasında Amerikan İç Savaşı sırasında geçmekte.

Spy x Family Code: White

Süre: 110dk

Tür: AnimasyonAksiyonKomediMacera

Yönetmen: Kazuhiro Furuhashi

Senarist: Ichiro Okouchi

Yapımı: 2023 - Japonya

Yetenekli istihbarat ajanı Loid'ın (Takuya Eguchi) işi, yer aldığı Strix Operasyonu'ndaki bir başkasına devredilir. Bunun üzerine Loid, Eden Akademisi'nde düzenlenen yemek yarışmasında Anya'ya (Atsumi Tanezaki) yardım etmeye karar verir.

Kabusa Yolculuk (Terror Trips)

Süre: 87dk

Tür: GerilimKorku

Yönetmen: Jeff Seemann

Senarist: Jeff Seemann

Yapımı: 2021 - ABD

Meşhur korku filmlerinin çekildiği yerlere tur düzenlemek isteyen altı arkadaş, kurgusal sandıkları korkunç olayların gerçeğe dönüştüğüne tanıklık edip dehşet dolu anlar yaşarlar.

Kum Zambağı

Süre: 110dk

Tür: Dram

Yönetmen: Mehmet Demir Yılmaz

Senarist: Mehmet Demir Yılmaz

Yapımı: 2023 - Türkiye

Yunus (Mert Turak), derin bir aşk duyduğu Afife'yi yıllarca beklemiştir. Eski eşinden gördüğü şiddet sonrası sığınacak yeni bir yer arayan Afife (Özge Borak), Yunus'a anlaşmalı evlilik yapmayı teklif eder. Şartlara göre, Yunus; Afife’yi kendisini sevmesi için zorlamadığı sürece Afife Yunus'un yanında olacaktır. İkili, anlaşma şartlarına uymayı başarabilecek midir?

Şeytanın Ruhu (Kill Her Goats)

Süre: 99dk

Tür: Korku

Yönetmen: Steve Wolsh

Senarist: Steve Wolsh

Yapımı: 2023 - ABD

Audra'nın (Arielle Raycene) ailesi, ona mezuniyet hediyesi olarak hayalindeki evi alır. Fakat bu evde düzenlediği parti, davetsiz misafirlerin gelmesiyle kısa zamanda bir kabusa dönüşür.