“Çakallarla Dans 7” Filmi Sete Çıktı!

30.06.2024 15:41
“Çakallarla Dans 7” Filmi Sete Çıktı!

“Çakallarla Dans” serisinin 7. filmi için çekimler başladı!

Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Ali Tanrıverdi ile kaleme aldığı “Çakallarla Dans 7” için sete çıkıldı.

Sugarworkz & TAFF & CJ Entertainment imzalı filmin kadrosunda Şevket ÇoruhTimur AcarMurat AkkoyunluDidem BalçınToygan AvanoğluDiren PolatoğullarıRojda DemirerDoğukan PolatEge Kökenli ve Ceyhun Yılmaz gibi ünlü isimler yer alıyor.

Çakallarla Dans 7” filminde bu sefer Çakallar, Necmi’nin asker arkadaşı Midyeci Şenol tarafından gelen bir teklif üzerine yeni bir maceraya atılıyor.

“Çakallarla Dans 7” filminin konusu ne?

Dünya çapında bir güzellik yarışmasının organizasyonunda görev almak için İzmir’e doğru yola çıkan ekip kızların güzelliğinden çok etkilense de görev bilinçlerinden taviz vermemeye çalışır. Organizasyonun İzmir ayağını yöneten Nalan ve Lidya ile Fatma arasında ise bir dostluk doğar. Fatma’nın kızların kostümleri arasında çok sayıda ham pırlanta bulması Çakalları beklemedikleri bir karmaşanın içinde bırakır. Yarışmayı düzenleyen Kral Mustafa, Nalan’ın eski aşkı, tehlikeli bir mahallenin lideri, Şenol’un ise patronudur. Düzenlediği güzellik yarışması, yurtdışı ile gerçekleştireceği ham pırlanta ticaretinin kılıfıdır. Danışmanı Şenol’dan saf bir ekip toplamasını istemiş fakat işler umduğu gibi gitmemiştir. Ham pırlantaları ele geçiren Nalan, Çakalların da desteğiyle Mustafa’nın krallığını temelinden sarsar.

Mustafa’yı uzun zaman önce takibe alan polis ekibi (Çiçek ve Mansur) yem olarak kullanılan Çakalları görünce olayın peşine düşer ve polisin de dahil olmasıyla işler karma karışık bir hal alır. Çakalları her zamanki gibi komik, tehlikeli ve heyecan dolu bir macera beklemektedir.

“Çakallarla Dans 7” filmi ne zaman vizyona girecek?

Çakallarla Dans 7” filminin 6 Aralık 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş