"Şrek 5" ve Yan Filmi "Eşek" Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı!

25.06.2024 21:58

Eddie Murphy, "Şrek 5" ve yan filmi "Eşek" hakkında nihayet büyük bir güncelleme paylaştı.

"Şrek"in (Shrek) ilk olarak ekranlarımıza gelmesi yirmi beşinci yıla yaklaşırken, Şrek, Eşek ve Prenses Fiona'nın son macerasının üzerinden neredeyse 15 yıl geçti. İyi haberse, onları tekrar görmeniz çok uzun sürmeyecek. Eddie Murphy, yakında çıkacak olan "Beverly Hills Cop: Axel F" filmi için yaptığı bir röportajda, sevilen "Şrek" serisi hayranları için heyecan verici haberler paylaştı. Yeni bir film olan "Şrek 5" (Shrek 5) şu anda yapım aşamasında olmakla kalmıyor, Murphy aynı zamanda serinin en sevilen karakterlerinden biri olan "Eşek"in de kendi bağımsız filmini alacağını doğruladı.

Röportaj sırasında Jerry Weintraub, "Kung Fu Panda 4" ve son "Çizmeli Kedi: Son Dilek" (Puss in Boots: The Last Wish) filmi gibi animasyon filmlerinin son başarılarına değindi; her iki film de Şrek serisine olan ilgiyi yeniden canlandırdı. "Kung Fu Panda 4", bu yılki çıkışının ardından dünya çapında 545,3 milyon dolar hasılat elde ederek, serinin toplam küresel gelirini 2,3 milyar doların üzerine çıkarırken, "Çizmeli Kedi: Son Dilek" dünya çapında 485,2 milyon dolar gibi büyük bir hasılat elde etti ve bu rakam bildirilen üretim bütçesinin 5 katından fazlaydı. Her iki film de eleştirmenler tarafından da övgüyle karşılandı.

Orijinal Şrek filminden bu yana sevimli ve komik Eşek karakterini seslendiren Eddie Murphy, röportajında, yeni Şrek filmi ve Eşek'in solo filmi hakkında heyecan verici bilgiler paylaştı. "Şrek 4" veya "Şrek 5"in çekimlerine birkaç ay önce başladıklarını ve ilk bölümü kaydettiğini belirtti. Bu yıl içinde filmi tamamlayacaklarını ve Şrek'in yeniden ekranlara döneceğini söyledi. Ayrıca, Eşek'in de kendi bağımsız filminin yapılacağını doğruladı.

Kaynak: Variety