"Çılgın Cuma 2"nin Çekimleri Başladı!

25.06.2024 22:00

Disney, “Çılgın Cuma 2”nin (Freaky Friday 2) yapımının perde arkasına dair ilk görüntüleri yayınladı ve çekimlerin resmi olarak başladığını duyurdu.

Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis sonunda yeniden bir araya geldi.  Lohan ve Curtis sırasıyla Anna ve Tess Coleman rollerini yeniden canlandırıyor.

Disney, 2003’ün sevilen komedi filminin devamı için henüz hikaye detaylarını açıklamadı, ancak stüdyo, “Çılgın Cuma 2”nin (Freaky Friday 2) 2025’te sinemalarda gösterime gireceğini doğruladı. Devam filminin sadece Disney+ için olabileceği yönündeki söylentiler doğru değil. Orijinal film dünya genelinde sinemalarda 160 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Lohan ve Curtis’e devam filminde geri dönen oyuncular Mark Harmon, Chad Michael Murray, Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephen Tobolowsky ve Rosalind Chao eşlik ediyor. Yeni oyuncular arasında ise Julia Butters, Manny Jacinto, Maitreyi Ramakrishnan ve Sophia Hammons yer alıyor.

Lohan ve Curtis, 2023 yılının büyük bir bölümünde “Çılgın Cuma 2”yi ima etse de, Disney, Mart ayında devam filminin çekimlerine başlanacağını resmi olarak duyurdu. Filmin yönetmenliğini Nisha Ganatra üstleniyor. Ganatra, en son “Welcome to Chippendales” dizisinin bölümlerini yönetmiş ve Dakota Johnson ve Tracee Ellis Ross’un başrollerini paylaştığı “The High Note” ve Mindy Kaling ve Emma Thompson’un başrollerinde olduğu “Late Night” filmlerini yönetmişti.

Curtis, ikinci bir “Çılgın Cuma” (Freaky Friday) filmi için ilgiyi ilk kez Ekim 2022’de katıldığı bir programda dile getirmiş ve devam filmini çekmek istediğini belirterek kişisel olarak Disney’e yazdığını söylemişti. Orijinal filmin yapımcısı Andrew Gunn, eski Disney yöneticisi Kristin Burr ile birlikte devam filmi için geri dönüyor.

Kaynak: Variety

  • Filmin setinden paylaşılan ilk kare.