Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (21 Haziran 2024)

21.06.2024 12:42
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (21 Haziran 2024)

Bu hafta 1'i yerli 3 film vizyona giriyor.

Aralarında Austin ButlerJodie Comer ve Tom Hardy'nin başrolleri paylaştığı "Motorcular" filmi de bulunmakta.

Şeytan Ayini (The Exorcism)

Süre: 93dk

Tür: GerilimKorku

Yönetmen: Joshua John Miller

Senarist: Joshua John Miller

Yapımı: 2024 - ABD

Anthony (Russell Crowe), eşinin ölümünü bir türlü atlatamaz. Bir korku filminin başrolüne seçilerek oyunculuk kariyerine geri döner fakat çekimler esnasında tuhaf ve rahatsız edici değişiklikler yaşamaya başlar. Kızı, babasındaki bu anormalliği psikolojik rahatsızlık olarak değerlendirir ancak Anthony kendini geri dönülemez, şeytani bir oyunun içinde bulur.

Sayara: İntikam Meleği

Süre: 90dk

Tür: AksiyonGerilimSuç

Yönetmen: Can Evrenol

Senarist: Can Evrenol

Yapımı: 2024 - Türkiye

Bir göçmen olan Sayara, İstanbul’da lüks bir spor salonunda çalışır. Ablası Yonca ise spor salonunun sahibi Barış ile yasak ilişki yaşamaktadır. Barış ve üç arkadaşının tecavüzüne uğrayan Yonca, öldürülür. Milletvekili çocuğu olan Barış ve arkadaşları, göstermelik mahkemede olayın intihar olduğuna kanaat getirilince serbest kalır. Olayın benzer davalar gibi unutulacağı düşünülse de Sayara’nın babası Türkmenistan’ın en güvenilir derin devlet figürlerinden biri ve Sovyet sambo şampiyonlarından Şamil Bazarov’dur. Kızını dövüş konusunda bir ajan gibi büyütmüştür. Bu yüzden Sayara, kendi adaletini sağlamaya karar verir.

Motorcular (The Bikeriders)

Süre: 116dk

Tür: DramSuç

Yönetmen: Jeff Nichols

Senarist: Jeff Nichols

Yapımı: 2023 - ABD

Film, ortabatılı motosiklet kulübü "Vandals"ın yükselişine, üyelerinin hayatları üzerinden odaklanıyor. Kulüp, on yıl içinde yerel yabancıların bir araya geldiği bir konumdan daha kötü niyetli bir çeteye dönüşür.