Justin Timberlake Alkollü Araç Kullanma Suçundan Tutuklandı!

21.06.2024 00:02
Justin Timberlake Alkollü Araç Kullanma Suçundan Tutuklandı!

Justin Timberlake, New York'ta alkollü araç kullanma suçlamasıyla tutuklandı!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake, New York'un Long Island bölgesindeki Sag Harbor'da Salı sabahı erken saatlerde alkollü araç kullanma suçlamasıyla tutuklandı. 43 yaşında olan Timberlake, Salı sabahı mahkemeye çıkarıldı ve kefaletsiz serbest bırakıldı. 

Polis raporuna göre, Timberlake'in gri 2025 model BMW'si, bir Sag Harbor polisi tarafından şeritten çıkarken ve bir dur işaretini geçerken fark edildi. Aracı durduran polis, Timberlake'in gözlerinin kanlı ve cam gibi olduğunu, nefesinden yoğun alkol kokusu geldiğini ve ayakta durmakta zorlandığını belirtti. Timberlake, alkol testi yapmayı reddetti ve bir dizi alan testi sırasında başarısız oldu. 

Timberlake'in avukatı Ed Burke, ünlü şarkıcının dur işaretini geçme ve yanlış şeritte seyretme suçlamalarıyla da karşı karşıya olduğunu belirtti. Timberlake'in mahkeme tarihi 26 Temmuz olarak belirlendi, ancak o gün Polonya'da bir konseri olduğu için duruşmaya katılması gerekmiyor.

Timberlake, şu anda son albümü "Everything I Thought It Was" için "Forget Tomorrow" dünya turunda. Albüm, ticari ve eleştirel olarak ortalama bir yanıt aldı, ancak tur büyük övgüler topladı. Timberlake'in yıldızı, geçmişteki bazı tartışmalar nedeniyle biraz sönmüş olsa da, hala dünyanın en büyük pop yıldızlarından biri olarak kabul ediliyor. Timberlake'in sabıka kaydı olmadığı için, suçlama muhtemelen para cezası ve 90 günlük ehliyet iptaliyle sonuçlanacak.

Kaynak: Variety