Ian McKellen Sahneden Düşerek Hastaneye Kaldırıldı!

20.06.2024 01:36
Ian McKellen Sahneden Düşerek Hastaneye Kaldırıldı!

Ian McKellen, Londra'nın West End bölgesindeki Noël Coward Tiyatrosu'nda sahnelenen "Player Kings" performansı sırasında sahneden düşerek hastaneye kaldırıldı.

BBC'nin haberine göre, 85 yaşındaki ünlü aktör Ian McKellen bir savaş sahnesindeyken dengesini kaybedip düştü. Seyirciler tiyatrodan tahliye edildi ve akşam gösterisi iptal edildi.

Tiyatro adına yapılan açıklamada, McKellen'in hızla ve tamamen iyileşeceği, moralinin yerinde olduğu belirtildi. Ayrıca, performansın 18 Haziran Salı günü iptal edilmesi kararı alındı ve etkilenen bilet sahiplerinin yarın iletişime geçileceği duyuruldu. Açıklamada, seyirciler arasındaki doktorlar Rachel ve Lee'ye ve mekan personeline teşekkür edildi.

McKellen, William Shakespeare'in "Henry IV, Bölüm Bir ve İki" adlı eserinin uyarlaması olan "Player Kings"te John Falstaff rolünü oynuyor. Nisan ayında başlayan bu 12 haftalık performans sırasında, iki karakterin dahil olduğu bir dövüş sahnesi sırasında sahnenin önünden düştüğü bildirildi. 

Londra merkezli gazeteci Charlie Johnson, olayın detaylarını sosyal medya'dan paylaştı ve McKellen'ın acı içinde bağırdığını, görevlilerin hızla yardıma koştuğunu belirtti. Johnson, gösterinin iptal edildiğini ve McKellen'ın ambulans ekipleri tarafından tedavi edildiğini ekledi.

Kaynak: Variety