Fatih Artman "Kimler Geldi Kimler Geçti" Dizisine Katılıyor!

20.06.2024 02:00
Fatih Artman

Netflix'in "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisine Fatih Artman da dahil oldu!

Serenay Sarıkaya'nın avukat Leyla karakterini canlandırdığı "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin ikinci sezon çekimlerine başlandı. Geçen ay seyircisiyle buluşan ve büyük ilgi gören Ay Yapım yapımı dizinin yeni sezon çekimleri bayramdan önce başladı. Bertan Başaran'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Ece Yörenç yazıyor.

Modern şehir hayatındaki kadın ve erkek ilişkilerini konu alan dizinin ikinci sezonunda, başarılı oyuncu Fatih Artman da kadroya dahil oluyor. Netflix'te yayınlanan dizide, Artman'ın Leyla'nın yeni komşusu Ali karakterini canlandıracağı belirtiliyor. Metin Akdülger, Boran Kuzum, Hakan Kurtaş, Ahmet Rıfat Şungar, Zeynep Tuğçe Bayat, Efe Tunçer ve Meriç Aral gibi tanınmış isimlerin de rol aldığı dizi, bayramın ilk iki gününde ara verip sonrasında çekimlere devam edecek.

Kimler Geldi, Kimler Geçti Dizi Konusu

Dizi bir hukuk bürosunda çalışan avukat Leyla (Serenay Sarıkaya) ve etrafındakiler üzerinden modern zaman ilişkilerine ayna tutuyor.

Başarılı avukat Leyla Taylan, ilk aşkının ihanetiyle sona eren acı dolu bir ilişkinin ardından, arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz'ın desteğiyle kendini kurtarır. "Yılın boşanma davası" olarak adlandırılan bir dava için ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun avukatı olarak görev alır.

Karşısında, 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış, ilişkilerinde karmaşık bir geçmişi olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, bu "narsist" adamı savunurken müvekkilini en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlar. Ancak bu süreç, Leyla'nın mücadelesiyle birlikte tam anlamıyla karışıklığa ve kaosa dönüşür.

Kaynak: Birsen Altuntaş

  • Fatih Artman