“Teşkilat” Dizisi Beşinci Sezon Onayını Aldı!

26.04.2024 12:20
“Teşkilat” Dizisi Beşinci Sezon Onayını Aldı!

TRT ekranlarında yayınlanan “Teşkilat” dizisi için 5. sezon onayı geldi!

Dört sezondur TRT ekranlarında seyirci ile buluşan “Teşkilat” dizisi 5. sezon onayını aldı. Timur Savcı & Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıel otururken senaryosu Teşkilat Yazı Grubu tarafından ele alınıyor. 

Teşkilat” dizisinin sezon finalinin ise 111 ya da 112. bölümde yapılması planlanıyor.

Dizide Neslihan Erdemsoy’u canlandıran Aybüke Pusat yeni sezonda da dizi kadrosunda yer alacak. Fakat Ömer Atmaca’ya hayat veren Murat Yıldırım’ın devam edip etmeyeceği henüz kesin değil. Yıldırım diziyle bir sezonluk anlaşma imzalamıştı sonrasında da kanal ve yapım şirketinin ısrarıyla dizide oynamaya devam etmişti.

“Teşkilat” dizisinin konusu ne?

“Teşkilat” dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ekrana getiriyor.

Ankara'daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenlendiğinde saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır.

Kaynak: Birsen Altuntaş