Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch “Güllerin Savaşı” İçin Bir Arada!

03.04.2024 10:55
Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch “Güllerin Savaşı” İçin Bir Arada!

1980'lerin boşanma komedisi “Güllerin Savaşı”nın (The War of the Roses) yeniden yapımında başrollerde Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch yer alacak!

Searchlight Pictures stüdyosu, Olivia Colman ile Benedict Cumberbatch'in Güllerin Savaşı”nın (The War of the Roses) yeniden çeviriminde yer alacağını duyurdu. Jay Roach’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu ise ve Tony McNamara kaleme alıyor. Searchlight başkanı Matthew Greenfield şunları söyledi: "’Güllerin Savaşı’ son derece komik, hayattan daha büyük ama yine de son derece insani bir hikaye... Jay'in dümeninde, Benedict, Olivia ve Tony ile onu hayata geçiren bir rüya ekibimiz var."

Güllerin Savaşı” orijinal film versiyonu 1989'da gösterime girdi ve başrollerde Michael Douglas ve Kathleen Turner, evliliklerinin çöküşü, boşanma anlaşması konusunda destansı bir irade savaşına dönüşen, görünüşte uyumlu bir çift olarak rol aldı. Yönetmenliğini filmde avukat olarak da rol alan Danny DeVito üstlendi.

2017'den bu yana çalışmaları devam eden mevcut projenin, merhum Warren Adler'in 1981'de yayınlanan kaynak romanının "yeniden tasavvuru" olduğu biliniyor. 

Kaynak: The Guardian