İtham Ediyorum (1972) afişi
filmi izledi
kullanıcının
favori filmi

İtham Ediyorum Filminin Konusu

Savcı, bir gece eve dönerken arabasının önüne çıkan bir kızla tanışır ve onunla evlenir. Bir cinayet davasını üzerine alan savcı, cinayet işlediği ileri sürülen kadının mazisini karıştırdığı zaman kendi karısı ile bir benzerlik olduğunu anlar. Sonunda asıl katilin kendi karısı olduğunu ortaya çıkarır.

Bu filmleri de beğenebilirsiniz

Filmi Ekleyen: blondy

Yorumlar (12)

avatar
Umut Deniz Kol
Umut Deniz Kol - Profesyonel
12 Nisan 2023, 15:20
Tek kelimeyle harika
Kartal Tibet ne rolde oynarsa oynasın gerçekten yakışıyor.
Hale Soygazi güzelliği ile büyüledi.
Baştan sona heyecan dolu dakikalar sizi bekliyor.
Kesinlikle izleyin derim
izlemeniz tavsiye edilir.
Göztepe
Göztepe - Profesyonel
28 Kasım 2021, 18:43
Çok güzel gerilimli ve etkileyici bir film genç bir savcının imtihanı söz konusu filmde herşey var iyi bir film..
Fahri07
Fahri07 - Dublör
14 Eylül 2021, 17:15
Çok güzel filmdi.Kartal Tibet ve Hale Soygazi çok başarılı oynamışlar.Mutlaka izlenmeli.10/8
Quicksilver_xmen
Quicksilver_xmen - Profesyonel
5 Mayıs 2021, 04:49
güzel film,demin 360da izledim.gerçi eski filmlerimizin hepsi güzel.cok artist de oynamış filmde.kartali ayri bi severim zaten.sonu tahmin edilse ve yazılsa da izleyin,tavsiye ederim.10/7
CursedChico
CursedChico - Amatör
30 Nisan 2021, 21:02
Kartal terliyor mahkemede. Güzel sahneydi. Bayılıyor filan.

Onder somer çok iyi oynamış. Yakışıklı bayağı yine.

Kadın, kendisine tecavüz etmiş adamı öldürmüş olsa bile suçlu bulunabilir diye yalan söylemek zorunda kalıyor mahkemede. Böyle bir erkek egemen yargı sistemi, adalet. O yıllarda da aynı her şey.

Farklı bir film yine de. Tahmin etmek zor değildiyse de hale nin gizlediğini.
ObjektiFizleyici
30 Eylül 2015, 00:11
+++Oyuncular senaryoyu okuduğu anda, filmin bir an önce çekilmesi için can atmıştır.
+++Aynı zamanda, insan psikolojisini sınayan bir film.
KılıÇ
KılıÇ - Amatör
13 Ocak 2014, 21:23
Bu filmi nasıl kaçırmışm anlamıyorum geçen izledim arkadaş meğer bizim ne filimlerimiz varmış yaa gurur duydum helal olsun.....
DeepDreams
DeepDreams - Artist
29 Eylül 2011, 12:35
Kartal Tibet'in güzel filmlerinden biri diycem de kötü filmi yok gibi zaten. :)Yine defalarca izlediğim bir film.
MrCvrgn
MrCvrgn - Artist
31 Aralık 2010, 21:24
Oldukça dramatik güzel Yeşilçam filmlerden.. 10/6.5
Google ile oturum açınGoogle ile oturum açın