Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan (Bergüzar Korel), kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı "Tek Gerçek" programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla'yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan'ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla'nın katilinin peşine düşecek midir?
Düğüm
7,3/10
(12 oy)
27
kullanıcı bu
diziyi izledi
diziyi izledi
6
kullanıcının
favori dizisi
favori dizisi
Hata Bildir
Listeme Ekle
veya
Yeni Liste Oluştur
Liste ismi en az 3 karakter olmalıdır!
Film Afişi

Yorumlar (9)
Diziyi acaip beğendim ve son derece iyi, sağlam. Gizemi son derece başarılı. İzlerken duyguların geçirilmesi, atmosferi, ekrana bağlatması çok önemli olup, karşılığını veriyor. Farklı olmayan bi konu son derece sağlam ele alınmış.
İzlerken sorgulatıyor, empati yaptırıyor. Sanırım ikinci sezonu olmayacak ama finali neden öyle yaptınız:) (hiç hoşnut olmadığım durumlar).
Başta Bergüzar Korel bi itici geksede kısa sürede alışıyorsunuz. Senaryo, kurgu, geçişler, oyunculuk, vs. kaliteli.
Bi tık kuş uçuşu yaşatılmaya çalışılmasına ise hiç hiç girmiyorum. Oraya kadar eleştiriden yol olur. Diziye kızdığımdan hesap açtım be.